uși de garaj menite să protejeze

fascinant

din punct de vedere vizual

nuanțe

15

irezistibil

din punct de vedere tactil

texturi

3

perfect

din punct de vedere tehnic

sisteme

3

uși secționale

Descoperiți multiplele beneficii

Ușile secționale se ridică vertical și se așază confortabil sub plafon, oferind astfel economie de spațiu. Datorită designului ingenios, acestea maximizează spațiul disponibil atât în interiorul garajului, cât și în fața acestuia pentru parcare. Ușile secționale sunt compatibile cu orice tip de deschidere a garajului și asigură o lățime de acces suplimentară de până la 14 cm față de ușile basculante. Mai mult, etanșările durabile și rezistente la condiții meteorologice asigură o izolare perfectă pe toate cele patru laturi ale ușii.

a

l-ribbed

Nu are caneluri pe fiecare panou, modelul ușii fiind creat doar de capetele panoului.

a

s-RIBBED

Are 4 caneluri pe fiecare panou, ceea ce conferă ușii un aspect liniar mai des.

a

m-RIBBED

O singură canelură mare pe fiecare panou, ceea ce conferă ușii un aspect liniar.

a

casetat

Panourile cu model casetat oferă un aspect mai tradițional ușilor de garaj.

industriale

uși secționale

cu destinație industrială
rezidențiale

uși secționale

cu destinație rezidențială

uși tip rulou

Versatilitatea la superlativ

Ușile de tip rulou și cele culisante montate la tavan se deschid în sus, optimizând astfel utilizarea spațiului din garaj. Construcția lor inteligentă permite maximizarea spațiului de parcare, atât în interiorul garajului, cât și în exteriorul acestuia. Indiferent de forma deschiderii garajului – fie ea dreptunghiulară, înclinată sau arcuită – aceste uși pot fi instalate fără probleme, asigurând o adaptabilitate excelentă.

casetă exterioară

uși tip rulou

cu casetă exterioară
casetă interioară

uși tip rulou

cu casetă interioară

uși basculante

Originalul primează

Excelență și protecție, design și comoditate, tehnologie avansată. Fiecare ușă basculantă este o sinteză a expertizei și inovației în designul ușilor de garaj. Cu o gamă diversă de modele, veți descoperi cu certitudine ușa ideală pentru locuința dumneavoastră.

orizontale

uși basculante

model striații orizontale

verticale

uși basculante

model striații verticale

texturi disponibile

woodgrain

sandgrain

silkgrain

nuanțe disponibile

Vă rugăm să rețineți:

Părțile interioare ale ușilor secționale pentru garaje se livrează în general în nuanța alb-gri (RAL 9002). În cazul ușilor din oțel cu perete dublu expuse la soare, trebuie evitate culorile închise, deoarece o eventuală îndoire a secțiunilor poate deteriora ușa. Toate informaţiile referitoare la culoare în conformitate cu echivalentul respectiv din gama RAL. Din motive tehnice de imprimare, culorile şi texturile prezentate nu corespund întotdeauna realităţii. Consultaţi-vă cu reprezentantul Bastion.