KÖMMERLING 76-MD

Sistem de sine stătător cu 3 garnituri de etanșare (MD), utilizat pentru echiparea construcțiilor noi sau în cazul renovărilor, cu scopul de a obține performanțe termice și de izolare fonică excelente. Permite realizarea tuturor tipurilor de deschideri și dispune de profile auxiliare prevăzute cu garnituri de etanșare, având ca scop obținerea unei tâmplării perfect echilibrate termic.
Armăturile de oțel, de un concept inovativ, asigură preluarea totală a sarcinilor tâmplăriei și permit realizarea unor ferestre oscilobatante într-un canat cu suprafața maximă de 2,625m² la profilele albe (înălțimea maximă de 2,5m și lățimea maximă a cercevelei de 1,05m) și respectiv 2,52m² la profilele înnobilate (înălțimea maximă de 2,4m și lățimea maximă a cercevelei de 1,05m).

Sistemul KÖMMERLING 76-MD permite obținerea unui coeficient de izolare termică al ferestrei de 0,73W /m²K, funcție de tipul de sticlă termoizolatoare utilizată,fără măsuri speciale, ci folosind profilele standard echipate cu armături și fără a necesita lipirea baghetelor.
Profilele KÖMMERLING 76-MD sunt disponibile în 44 de culori, cu structura de imitație de lemn sau lisa, având la dispoziție și varianta placării lor cu aluminiu, care oferă variante coloristice și de structură a suprafetei.